Σχέσεις 2 επί 3

Αρχείο Παίχτηκε από 15/05/2017 έως 15/05/2017
στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Κείμενο: Kathrine Schwyter Giamalidis
Σκηνοθέτης: Ιάκωβος Μυλωνάς
Ερμηνεύουν: Ιάκωβος Μυλωνάς, Kathrine Schwyter Giamalidis, Κορίνα Τριανταφύλλου, Κώστας Βελέτζας, Νίκος Μαυράκης, Θάνος Χαμπέρης, Ιωάννα Θεοδωροπούλου, Δανάη Νεονάκη, Χρυσή Δημήκου, Κωνσταντίνα Μπούτσικα, Ivan Lopez

Περιγραφή

Το έργο είναι μια γλυκιά κωμωδία που καταγράφει τις γυναίκες όπως είναι σήμερα. Δυναμικές, ανεξάρτητες, διεκδικητικές. Ένα έργο που δείχνει το μπέρδεμα των αντρών μ’ αυτές τις τόσο διαφορετικές γυναίκες και τις αστείες καταστάσεις που δημιουργούνται στις σχέσεις τους μαζί τους.
Όλα τα έσοδα από την παράσταση είναι για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Περισσότερα

Τρεις χώρες (Ελλάδα, Ελβετία, Κούβα), έντεκα  επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία θεατρική ομάδα το «ΟΡΑΜΑ» και κάνουν πραγματικότητα την αλληλεγγύη, την αγάπη και την υποστήριξή τους για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS με ένα ξεχωριστό έργο με τίτλο «Σχέσεις 2 επί 3»,  μία γλυκιά κωμωδία που καταγράφει το σήμερα της σύγχρονης γυναίκας.

Τρία ζευγάρια σε ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Οι ρόλοι των δύο φύλων πλήρως αντεστραμμένοι απ’ την παλιά εποχή, οδηγεί σε κωμικές συγκρούσεις. Τι γίνεται όταν οι άντρες κάθονται σπίτι και μαγειρεύουν και οι γυναίκες φέρνουν λεφτά στο σπίτι; Τι γίνεται όταν οι γυναίκες φλερτάρουν και είναι οι κυνηγοί; Τι γίνεται όταν η γυναίκα εξουσιάζει και ο άντρας ακολουθεί διαταγές; Έχουν χάσει πλέον οι άντρες την ταυτότητά τους; Ποια είναι η θέση τους μέσα στο σπίτι και την κοινωνία; Θα μπορέσει να επέλθει μια ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτές τις τόσο καινούριες γυναίκες και στους άντρες που δείχνουν να τα έχουν χαμένα; Μια κωμωδία για τα νέα ήθη και έθιμα που προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα.

Συντελεστές
Κείμενο: Kathrine Schwyter Giamalidis
Επιμέλεια κειμένου, Σκηνοθεσία, Γενική Επιμέλεια: Ιάκωβος Μυλωνάς

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση, τηλ. 210 3418579 και στο www.mcf.gr
  • Αγορά με πιστωτική κάρτα: Τηλεφωνικά στο 210 3418579 Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος mcf.gr.
  • Εισιτήρια προπωλούνται επίσης και στα παρακάτω σημεία:
    • Ticket Services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου),
  • Ώρες λειτουργίας: Δευ. & Τετ. 09:00 - 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 - 20:00, Σαβ. 10:00 - 14:00.
    • Καταστήματα Forthnet
    • Seretis travel Πανεπιστημίου 61, Αθήνα, τηλ. 210 3251295