Τα 3 γουρουνάκια - Διακοπές στο Νησί του Λύκου

Αρχείο Παίχτηκε από 21/06/2023 έως 26/07/2023
στο Άνεσις
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Κωνσταντίνος Παντελιάς (Costa Funtastico)
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Σκηνογραφία: Χρήστος Χαμζαλάρης
Χορογραφία: Νάντια Αντωνίου
Ερμηνεύουν: Γιάννα Σισκοπούλου, Νάντια Αντωνίου, Ραφαέλα Καβαζαράκη, Νικολέττα Κοφινά

Περιγραφή

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση των τελευταίων 11 ετών, φοράει τα καλοκαιρινά της και παρουσιάζεται στο Θερινό Άνεσις για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων από 21 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη στις 19:00 !!

Περισσότερα

Το θερινό Άνεσις στους Αμπελόκηπους, μεταμορφώνεται στο νησί του Λύκου και… μετά την υπόσχεση του λύκου ότι θα γίνει για πάντα χορτοφάγος, τα αγαπημένα σε όλους γουρουνάκια, ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους και πάνε διακοπές!

Θέλεις για μία ακόμη φορά να βοηθήσεις τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον λύκο; Τι θα γίνει όταν ο λύκος συναντήσει πάλι τα τρία γουρουνάκια στο παραθαλάσσιο νησί του; Θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι και να πρωταγωνιστήσεις στην πιο διασκεδαστική παιδική παράσταση του καλοκαιριού; Αν ναι, έλα στο θερινό Άνεσις (Λεωφόρος Κηφισίας 14,ΤΚ. 115 26) όχι μόνο για να δεις αλλά και για να παίξεις στα «Τρία Γουρουνάκια»!

Μια απόλυτα διαδραστική παράσταση που οι μικροί θεατές ζουν την περιπέτεια μέσα από το ίδιο το παραμύθι. Βοηθούν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν από τον κακό λύκο, τραγουδούν και χορεύουν με τους ηθοποιούς, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία και πρωταγωνιστούν μέσα σ’ αυτή.

Η καλοκαιρινή διαδραστική παιδική παράσταση « Τα 3 γουρουνάκια - Διακοπές στο Νησί του Λύκου », παρουσιάζεται στον Θερινό Κινηματογράφο Άνεσις, κάθε Τετάρτη στις 19:00, και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.