Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ

Διάρκεια: 70' χωρίς διάλειμμα
Κείμενο: Κάρολος Ντίκενς
Διασκευή: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνογραφία: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτισμοί: Λάμπρος Σουνδιάς (& 3D animation)
Μουσική: Κρίστελ Καπερώνη (επιμέλεια)
Κίνηση: Γιούλη Ηλιοπούλου
Ερμηνεύουν: Σκρούτζ ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΜΑΤΘΑΙΟΥ

MARLEY & ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ - ΠΑΡΟΝ ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ  ΚΟΛΟΒΟΣ

Τζούλια Σπυροπούλου, Σπύρος Κατηφόρης Ιούλιος Αθανασίου, Κασσάνδρα Μπαφαλούκου, Μαλτεζόπουλος Ιάσωνας, Δανάη Καπιτσαλά,, Ρένα Κουμπαρούλη, Μαρία Παπαϊωάννου, Ιωάννα Προκοπίου

Περιγραφή

Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Σκρούτζ», του Κάρολου Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου, επιστρέφει για 6 η συνεχόμενη χρονιά και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στον πολυχώρο πολιτισμού ΙΝΤΕΑΛ.

Περισσότερα

Ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρούτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος, αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ Την επίσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν κι άλλοι παράξενοι επισκέπτες, τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που θα του δείξουν την αλήθεια και τα λάθη του και τον ταξιδεύουν στο παρελθόν, στο παρόν στο μέλλον του…. .Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα που μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μας στέλνει το μήνυμα της χαράς της γενναιοδωρίας, της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο. Δεκαμελής θίασος γνωστών, καταξιωμένων αλλά και νέων εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, ερμηνεύουν τους είκοσι ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια εποχής. Το φαντασμαγορικό θέαμα συμπληρώνεται με μαγικές μουσικές και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

Ειδικές κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης

Φωτογραφίες: Αποστόλης Παπανικολάου

Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης

Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

Τη σεζόν 2021-2022 η διανομή ήταν: Χρήστος Γιαννακάκος, Στέλιος Γούτης, Δέσποινα Κασιώτη, Αναστάσης Κολοβός, Νίκος Παπαδάκης, Φανή Παρλή, Κώστας Ρωμαίος, Βασίλης Τραϊφόρος , Μαρία Φραγγεδάκη, Πένυ Χαλκιά ,Δέσποινα Χαριάτη

Φωτογραφίες

Βίντεο