Τα καλλίτερά μας χρόνια

Αρχείο Παίχτηκε από 23/09/2017 έως 23/09/2017
στο Χυτήριο
Διάρκεια: 180'
Ερμηνεύουν: Γιώργο Πολυχρονιάδη, ΛάκηΤζορντανέλι, Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Περιγραφή

«Τα καλύτερα μας χρόνια», θα ζωντανέψουν στην σκηνή του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ! Ο Γιώργος Πολυχρονιάδης με την υπέροχη χαρακτηριστική βραχνή φωνή του, ο Λάκης Τζορντανέλι, το ποπ είδωλο της δεκαετίας του ’70 και ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο ερμηνευτής ενός από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ίδιας δεκαετίας με τους φανατικούς θαυμαστές, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα

Τα χρόνια που όταν σε καλούσαν σε πάρτυ, αγωνιούσες όλη την εβδομάδα για το τι θα φορέσεις, ποιος θα σε ζητήσει σε χορό... όταν χόρευαν αγκαλιά τα μπλουζ με ένα ποτήρι βερμούτ στο χέρι τα κορίτσια και ένα τσιγαράκι στα κλεφτά τ’αγόρια, τότε που ο χρόνος δεν ήθελες να κυλήσει γρήγορα, γιατί ο μπαμπάς και η μαμά σε περίμεναν στο σπίτι από τις 10 άντε το πολύ ως τις 11 το βράδυ....Άλλες εποχές γεμάτες ρομαντισμό, αγωνία για το πρώτο κλεφτό φιλί, γεμάτες μουσική από τα αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα, ξέγνοιαστα χρόνια ............

Σε αυτά τα χρόνια θα μας μεταφέρουν οι αγαπημένοι μας ερμηνευτές «οι πρωταγωνιστές» της Χρυσής Εποχής ’60 – ’70 και όχι μόνο.... σε μία ατμοσφαιρική βραδιά, με τις σημαντικότερες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, πού χορέψαμε, τραγουδήσαμε, ερωτευτήκαμε, αγαπήσαμε.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο ΧΥΤΗΡΙΟ, σ' ένα μουσικό-νοσταλγικό- πρόγραμμα διάρκειας 3 ωρών.

Καλλιτεχνική Επιμέλεια-Οργάνωση Μαρκέλλα Αιγινίτη

Ευχαριστούμε την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή της παράστασης.