Τα παραμύθια της γιαγιάς

Αρχείο Παίχτηκε από 05/03/2017 έως 02/04/2017
στο Broadway
Διάρκεια: 90' (με διάλειμμα)
Διασκευή: Βασίλης Πλατάκης
Σκηνοθέτης: Βασίλης Πλατάκης
Ερμηνεύουν: Γιαννης Λιουμπης-Ζωη Τριανταφυλλιδη-Ρενα Τσουρη-Χρυσουλα Δρακοπουλου-Μιλτος Χαριστος.

Περιγραφή

η "Παιδική σκηνή του θεάτρου Μπρόντγουαιη" πού εδώ και πολλά χρόνια προσφέρει καλό και προσεγμένο παιδικό θέατρο, παρουσιάζει το εργο "Τα παραμύθια της γιαγιάς"

Είναι μια παράσταση πού βλέπεται ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους...Η γιαγιά μας παρουσιάζει τρια αγαπημενα παραμυθια τα "Τρία γουρουνάκια", τον "Παπουτσωμένο γάτο" και την "Σταχτοπούτα".

Περισσότερα

Το έργο είναι γεμάτο από μουσική χορό , τραγούδι, πολύ γέλιο μα....και δάκρυ...

Συντελεστες
Χορογραφίες: Δημήτρης Ιβάνωφ
Σκηνικά-κουστούμια: Χάρης Σεπεντζής

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η παράσταση ήταν πολύ καλή και η κόρη μου πραγματικά την απόλαυσε. Το μόνο σκοτεινό σημείο η σάχλα με το κινούμενο σχέδιο του μίκυ μάους στη μέση της παράστασης, ατυχής η σκέψη του σκηνοθέτη για την προσέλκυση των μικρότερων θεατροφίλ. Ούτε έδενε, ούτε ήταν καλό.

    Οι ηθοποιοί ήταν όλοι εξαιρετικοί και ταλαντούχοι. Ο Γιάννης Λιουμπής αξιολάτρευτος, όπως και η Χρυσούλα Δρακοπούλου. Η Ρένα Τσουρή, πραγματική νεράιδα. Ο Μίλτος Χαριστός, απλά καλός - ίσως λίγο καλύτερος στον ρόλο του φτωχού παλικαριού του πρώτου παραμυθιού. Αφήνω τελευταία την Ζωή Τριανταφυλλίδη που αν και καλή ηθοποιός αδικήθηκε πολύ από τους ρόλους της που θα ταίριαζαν σε μια νεαρή ενζενί.

    Το θέατρο σε πραγματική παρακμή, βρώμικο και ασυντήρητο, μου έφερε θλίψη.

    Δεν με πείραξε που πλήρωσα το ένα εισιτήριο (η πρόσκληση ήταν μονή), θέλω πάντα να στηρίζω το θέατρο. Χάρηκα, μάλιστα που τα χρήματά μου πήγαν σε μια παράσταση που άξιζε.

    Ευχαριστώ θεατρομάνια.