Θάρρος ή Αλήθεια

Αρχείο Παίχτηκε από 03/03/2017 έως 08/03/2017
στο Τσάι στη Σαχάρα
Ερμηνεύουν: Ελπίδα Μηναδάκη, Δημήτρης Χαζαρίδης, Δημήτρης ΛιόλιοςΠαγαγιωτης Καλογερόπουλο, Έστερ Σερεμέτη-Αζαρία, Ευτέρπη Δημάκη, Γιώργο Αγαλλόπουλο, Ηλία Τσομπανούδη

Περιγραφή

«Θάρρος ή αλήθεια»; Η πρώτη παράσταση αυτοσχεδιασμού με πολύ… θάρρος και μεγάλες αλήθειες στο Τσάι στη Σαχάρα!

Είστε από αυτούς που τολμάνε; Σας αρέσουν οι μεγάλες αλήθειες; Απολαύστε, για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, μια αυτοσχεδιαστική, κωμική παράσταση με… πολύ θάρρος και μεγάλες αλήθειες, όπου οι χαρακτήρες, η πλοκή και οι διάλογοι δημιουργούνται μπροστά σας με εμπνεύσεις από… το ίδιο κοινό!

Το Τσάι στη Σαχάρα καινοτομεί για άλλη μια φορά, παρουσιάζοντας πέντε μοναδικές παραστάσεις βασισμένες στο ImprovComedy. Εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν… Γιατί κάθε παράσταση είναι μια καινούρια ιστορία!

Περισσότερα

«Θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί»

 
Το ImprovComedyείναι μια μορφή θεατρικής τέχνης στην οποία όλα δημιουργούνται στην στιγμή χωρίς να υπάρχει κάποιο σενάριο ή γενικότερα κάτι προκαθορισμένο. Οι χαρακτήρες, η πλοκή, οι διάλογοι, ακόμα και μια ολόκληρη παράσταση δημιουργούνται από το μηδέν, με βάση την φαντασία των αυτοσχεδιαστών αλλά και τις εμπνεύσεις και ιδέες του κοινού!

Οι ηθοποιοί παίρνουν ιδέες από το κοινό και εξιστορούν μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα! Στη συνέχεια, οι αυτοσχεδιαστές παίζουν τις σκηνές με βάση όσα έχουν ακούσει!

Το αποτέλεσμα; Μια διαφορετική παράσταση -κάθε φορά- με διαλόγους, χαρακτήρες και κωμικές σκηνές εμπνευσμένες από το ίδιο το κοινό, το οποίοσυμβάλλει στην εξέλιξη της πλοκής!

Απολαύστε μια παράσταση με πολύ χιούμορ, τόλμη και αλήθειες… βγαλμένες από τη… ζωή!

Παίζουν:
Μονόλογοι: Ελπίδα Μηναδάκη, Δημήτρης Χαζαρίδης, Δημήτρης Λιόλιος
Αυτοσχεδιαστές: Ομάδα Improvatores (Παγαγιωτης Καλογερόπουλος, Έστερ Σερεμέτη-Αζαρία, Ευτέρπη Δημάκη, Γιώργος Αγαλλόπουλος, Ηλίας Τσομπανούδης)