Θραύσματα Μνήμης

από 31/03 έως 20/05
Διάρκεια: 80΄
Συγγραφέας: Γιάννης Παπάζογλου
Σκηνοθέτης: Μαίρη Μαραγκουδάκη
Κοστούμια: Ραφαηλία Γύφτου
Φωτισμοί: Τάσος Σκλαβούνος
Μουσική: Γαβριήλ Καζάνας
Ερμηνεύουν: Μαίρη Μαραγκουδάκη, Σάκης Κοτσίρας, Βάλια Χρήστου, Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος

Περιγραφή

Το Μουσείο Ανώνυμων Σωμάτων σας προσκαλεί σε μια εμπειρία που ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου. Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τα εγκαίνια της έκθεσης, του καινοτόμου προγράμματος "Delete," όπου η τεχνολογία συναντά την ανθρωπότητα με μοναδικό και αρμονικό τρόπο.

Περισσότερα

Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα και γνωρίστε τον άνθρωπο του μέλλοντος, απαλλαγμένο από μνήμες και νοσηρές επιθυμίες. Η εκδήλωση διεξάγεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες, με ζωντανά εκθέματα που φρουρούνται, διότι η ασφάλεια του κοινού είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας.

Μη χάσετε την εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του διαμορφωτικού ταξιδιού. Σας περιμένουμε για μια συναρπαστική συνάντηση με το μέλλον!

Προειδοποίηση: Αυτή είναι μια εκδήλωση με περιορισμένες θέσεις. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα για να μη χάσετε αυτήν την μοναδική ευκαιρία.

 

Ποιοι/ποιες θα ήμασταν χωρίς τις μνήμες μας; Πόσο μας ορίζει η συλλογική μνήμη; Πως οι πολλές ατομικές μνήμες χτίζουν και εδραιώνουν την συλλογική; Κι αν οι μνήμες χαθούν ή αλλοιωθούν, μπορείς να ξαναχτίσεις το «δέντρο της μνήμης» από ατομικά και συλλογικά θραύσματα, που παραμένουν σε λανθάνουσα μορφή φυλαγμένα στο υποσυνείδητο;

Ένα συμβολικό roadtrip της ηρωίδας, στους δρόμους της χαμένης μνήμης.

Ένα αγωνιώδες ταξίδι προς το δέντρο της μνήμης και συνεπώς της ύπαρξης.

 

Ταυτότητα παράστασης

Βοηθοί σκηνοθέτη: Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος- Ηλίας Σταθόπουλος

Ηχοτοπία: Χαράλαμπος Ιωαννόπουλος

Εικαστικά: Χρήστος Νταής

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Calderone

από 31/03 έως 20/05
Μελενίκου 31, Βοτανικός (στάση μετρό Κεραμεικός)
Τηλ: 213 00 58 407 Email: [email protected] Website: /www.calderone.gr/?fbclid=IwAR0I0ds4ATS9bBz7g6Dg3gV130pv0BPghd6mYV3v8vS-uiHV6bAbZiZ4rAA

Πληροφορίες: 213 00 58 407

Ημέρες & Ώρες
Δ 21:00
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ 21:00