Το διαμαντένιο παλάτι του μαγικού μονόκερου

Αρχείο Παίχτηκε από 21/11/2021 έως
στο Αυλαία
Διάρκεια: 75'
Σκηνογραφία: ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ
Κοστούμια: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΠΑΡΑ (ενδυματολόγος)
Φωτισμοί: LEO
Μουσική: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ (επιμέλεια)
Χορογραφία: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Ερμηνεύουν: ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΘΙΜΟ, ΙΟΥΛΙΟΣ-ΚΑΙΣΑΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΑΠΑΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΓΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΝΙΚΟΛ ΑΝΟΙΚΤΟΜΑΤΗ, ΤΣΟΥΜΠΕΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ: ΜΑΡΙΑ ΒΛΟΥΤΗ

Περιγραφή

Μια θαυμάσια ομάδα ηθοποιών , αλλά και η μουσική , τα τραγούδια ,τα σκηνικά και τα κουστούμια , ζωντανεύουν επί σκηνής ,το υπέροχο κείμενο της Γιώτας Τζουάνη , που πέραν της χαράς και της ευχαρίστησης που δημιουργεί σε μικρούς και μεγάλους που το παρακολουθούν, περνάει και πολύ όμορφα μηνύματα .

Περισσότερα

Ένα φαντασμαγορικό παιδικό μιούζικαλ , με πολύ τραγούδι και χορό που θα λατρέψουν οι μικροί μας φίλοι. Η γλυκιά , τρυφερή και καλόκαρδη Μοϊσίνα , έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο - δυσκολία και ζει πια ευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της άντρα, πρίγκιπα Άλεξ , στο Διαμαντένιο Παλάτι , παρέα πάντα με τα φιλαράκια της , τα ζωάκια , τη Μαιμουδίτσα και την Λιονταρίνα , περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές μαζί τους . Όμως η ευτυχία της κινδυνεύει να χαθεί για πάντα , εξαιτίας της ζήλιας της κόρης του κακού Μάγου Οζάν , που έχει βάλει σκοπό να εξαφανίσει για πάντα την Μοϊσίνα και να παντρέψει τον πρίγκιπα Άλεξ με την κόρη του, Άλεν . Άδικα ο πρίγκιπας θα αναζητήσει την Μοϊσίνα παντού σε όλο το βασίλειο . Τον μόνο που συναντάει στον δρόμο του είναι ένας πανέμορφος Μονόκερος ! Όμως η Μοϊσίνα πουθενά ! Ο μάγος Οζάν ζητά την βοήθεια της βασίλισσας Αριάδνης για να πραγματοποιήσει το σχέδιό του . Άραγε ποια θέση θα κρατήσει η Βασίλισσα ; Έχει πράγματι αλλάξει όπως είχε υποσχεθεί ; Και τι μυστικό κρύβει ο πανέμορφος Μονόκερος που τόσο πολύ προσέχει ο μάγος ;

Αυτά όλα θα τα δούμε να διαδραματίζονται στην παιδική Σκηνή του θεάτρου Αυλαία στο Πασαλιμάνι στο “ Διαμαντένιο Παλάτι του Μαγικού Μονόκερου “ της Γιώτας Τζουάνη .

Ο « Πολυχώρος Αυλαία » είναι ΜΕΛΟΣ της ΟΜΑΔΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ της ΕΝ.Π.ΑΝ και λειτουργεί με την υποστήριξη της ΕΣΕΜΕ….

ΗΧΟΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΙ : LEO
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΑΥΛΑΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΥΛΑΙΑ – ΜΑΓΔΑ ΧΑΛΑΒΑΤΖΗ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ : ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ

*** Στον χώρο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid……

** Η παράσταση είναι Covid Free .Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση , για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης . Για παιδιά 4-17 ετών , εναλλακτικά , γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου δηλαδή self-test τελευταίου 24ωρου.

Η είσοδος γίνεται με την χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων , τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων .

Σε κάθε περίπτωση επίδοσης επίσημου εγγράφου , θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου .

Φωτογραφίες