Το δωμάτιο 8

Αρχείο Παίχτηκε από 04/06/2017 έως 05/06/2017
στο Βαφείο - Λάκης Καραλής
Κείμενο: Βασισμένο στο έργο του Ρομπέρτ Τομά «Το Δωμάτιο με τους Μανδαρίνους»
Σκηνοθέτης: Χαρά Καραβασιλείου
Ερμηνεύουν: (με σειρά εμφάνισης): Ειρήνη Βιτσέντου, Πάνος Κίκκος, Ξένια Τσάκωνα, Χαριτίνη Τσιαμπούλα, Αναστασία Βουρλούμη, Αλίνα Τσιαμπούλα, Ορέστης Στύλος, Ελεάννα Ανδριτσάκη, Χρυσάνθη Φύτιζα, Μαρία Νησωτάκη

Περιγραφή

Όλοι έχουμε βρεθεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχίου και ο καθένας από μας για τον δικό του λόγο!

Γνωρίζετε όμως ποιος μπορεί να βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο απο εσάς?
«Το Δωμάτιο 8» είναι ένα έργο εμπνευσμένο από το έργο του Ρόμπερτ Τομά «Το δωμάτιο με τους Μανδαρίνους». Μία ανατρεπτική κωμωδία που φυσικά δε λείπει το μυστήριο.

Περισσότερα

Οι χαρακτήρες μας, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, με βαρύ παρελθόν και περίπλοκο παρόν. Πέντε σπαρταριστικές  ιστορίες  διαδραματίζονται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχίου  με γέλιο ,ψέματα, σασπένς, αγάπη και μπερδεμένες ζωές!

απόδοση: Ομάδα PRIMAVERA
ενδυματολογία: Ομάδα PRINAMERA
σκηνογραφία: Ομάδα PRINAMERA, Χαρά Καραβασιλείου, Αμάντα Μήλλα
μουσική επιμέλεια: Ομάδα PRINAMERA

Η ΟΜΑΔΑ PRIMAVERA
Η θεατρική ομάδα PRIMAVERA γεννήθηκε μέσα από ένα θίασο της θεατρικής ομάδας του ΟΠΑ το 2015.Οι κοινές καλλιτεχνικές μας ανησυχίες και η ομαδικότητα που αναπτύχτηκε μεταξύ μας προκάλεσαν την ανάγκη δημιουργίας μιας, ανεξάρτητης από την πανεπιστημιακή κοινότητα, θεατρικής ομάδας, με στόχο την εκτενή ενασχόλησή μας με το θέατρο και την εξέλιξη των γνώσεων μας επί αυτού.

Έτσι, από το Σεπτέμβριο του 2015 τα 13 από τα 17 μέλη που αριθμούσε ο θίασος «Το ξύπνημα της Άνοιξης» της θεατρικής ομάδας της ΟΠΑ, ξεκίνησε τη δική του ανεξάρτητη καλλιτεχνικά πορεία με εργαστήρια και παραστάσεις ως Θεατρική Ομάδα PRIMAVERA.

1 ΣΧΟΛΙΟ