Η Τρίτη Έξοδος LIVE

Αρχείο Παίχτηκε από 06/11/2017 έως 13/11/2017
στο PassPort Music Theatre
Τραγουδούν: Δήμητρα Σελεμίδου

Περιγραφή

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, «Τρίτη έξοδος», από τη Μικρή Άρκτο, ο συνθέτης Σπύρος Παρασκευάκος, ο στιχουργός Γιάννης Βασιλόπουλος και η ερμηνεύτρια Δήμητρα Σελεμίδου μας καλούν τον Νοέμβριο, για δύο παραστάσεις, στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός - Upstairs, για να πραγματοποιήσουμε μαζί τους την Τρίτη ‘Εξοδο.

Περισσότερα

Η Μικρή Άρκτος παρουσιάζει

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΚΟΣ      ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΜΙΔΟΥ

Τα τραγούδια της Τρίτης Εξόδου έχουν ήδη ξεχωρίσει στο διαδίκτυο και στα ραδιόφωνα, κάνοντας πολλούς να μιλάνε για τη φρεσκάδα και τη δυναμική αυτής της νέας καλλιτεχνικής παρέας. Έχοντας ήδη συγκινήσει χιλιάδες ακροατές ανά την Ελλάδα, συμμετέχοντας με τραγούδια του δίσκου τους στην καλοκαιρινή περιοδεία του Μάριου Φραγκούλη, αλλά και με την συμμετοχή της Δήμητρας Σελεμίδου στην πρόσφατη αφιερωματική συναυλία στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι που έλαβε μέρος στο Ηρώδειο, συνθέτης, στιχουργός και ερμηνεύτρια, παιδιά της 4ης Ακρόασης της Μικρής Άρκτου, επιστρέφουν αποφασισμένοι για να παρουσιάσουν μία μοναδική μουσική πρόταση.

Με άξονα την Τρίτη Εξοδο, τα τραγούδια της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του Σπύρου Παρασκευάκου «Απ’ το μηδέν», αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης και συνετέλεσαν στη διαμόρφωση της καλλιτεχνικής τους ταυτότητας, έρχονται μαζί να συμπληρώσουν μια μουσική αφήγηση που ακολουθεί τα βήματα της εποχής μας προς την επιτακτική της ενηλικίωση.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους ο Φοίβος Δεληβοριάς, που στάθηκε στο πλάι τους συμμετέχοντας στο ντουέτο «Ο μόνος και η μόνη», θα ξαναβρεθεί μαζί τους στη σκηνή του PassPort, σε μία ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς. Επίσης θα βρίσκονται κοντά τους οι Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Μυρτώ Βασιλείου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

6 Νοεμβρίου: Φοίβος Δεληβοριάς, Μιχάλης & Παντελής Καλογεράκης

13 Νοεμβρίου: Παυλίνα Βουλγαράκη, Μυρτώ Βασιλείου

Ενορχήστρωση-πιάνο: Σπύρος Παρασκευάκος
Επιμέλεια προγράμματος: Γιάννης Βασιλόπουλος
Ηχοληψία: Κλάιντ Τζαμπραχίμι
Σκηνογραφία: Αχιλλέας Πιστώνης
Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος
Κρουστά: Εύη Κανέλλου
Κοντραμπάσο: Κωνσταντίνος Κλάγκος
Κιθάρες: Ιάσονας Θεόδωρος Μαυρογεώργος
Φωτογραφία: Κατερίνα Πασπαλιάρη
Artwork: Κωνσταντίνος Μπελιάς

1 ΣΧΟΛΙΟ