Βασίλης Παπακωνσταντίνου Live

Φωτισμοί: Γιάννης Δίπλας
Τραγουδούν: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Παίζουν μουσική: Αντρέας Αποστόλου(Πιάνο - keyboards), Βαγγέλης Πατεράκης(Ηλεκτρικό Μπάσο), Στέφανος Δημητρίου(Τύμπανα), Μαίρη Μπρόζη(Βιολί – τραγούδι), Απόστολος Μόσιος(Κιθάρες – τραγούδι), Γιάννης Αυγέρης(Κιθάρες), Αλέξανδρος Μπίτος, Λυσιέν Κλίμης(Επιμέλεια ήχου), Αντρέας Αποστόλου(Ενορχήστρωση)

Περιγραφή

Αν μπορεί κάποιος να μας φέρει όλους κοντά, μικρούς και μεγάλους, αυτός είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Ο αιώνιος έφηβος, πάντα τρυφερός και αυθεντικός, δεν έχει σταματήσει να εμπνέει και να συγκινεί γενιές και γενιές.

Περισσότερα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

ΜΕ LIVE STREAMING

Με έντονη τη διάθεση για επικοινωνία και σύνδεση σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε, ο Βασίλης, που του έχει λείψει η επαφή του μαζί μας, θα μας ενώσει σε μια on line συναυλία. Γιατί η μουσική καταφέρνει πάντα να λειτουργεί ως αντίδοτο και να γαληνεύει.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει ζωντανά από τη ζεστή ατμόσφαιρα του Σταυρού του Νότου όλα όσα αγαπάμε. Θα κάνει μια μεγάλη βουτιά στην τεράστια δισκογραφία του και θα διαλέξει αυτά που έχουν ριζωθεί βαθιά στη συνείδησή μας, αυτά που μας ξεσηκώνουν, αυτά που μας ταξιδεύουν.

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους, όσοι αισθάνονται, όπως ο Βασίλης, ατίθασοι και νέοι στην καρδιά, συγκινούνται, προβληματίζονται, ζουν με τρυφερότητα και ροκ διάθεση.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μπορέσουμε, από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να βρεθούμε στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και να απολαύσουμε -έστω και έτσι- την εμπειρία μιας live συναυλίας, ελπίζοντας πάντα να ξανασμίξουμε το γρηγορότερο.

Πάντα μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Παραγωγή: Stray music | Σταυρός του Νότου

Οργάνωση Παραγωγής: STRAY MUSIC

Streaming: Lights on mics

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε δημοσίευση.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Τσολάκη

Φωτογραφίες