Ζευγάρι της βραδιάς

Αρχείο Παίχτηκε από 14/05/2017 έως 26/06/2017
στο Τσάι στη Σαχάρα
Διάρκεια: 90'
Συγγραφέας: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεύουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Γωγώ Φάκου

Περιγραφή

Δύο ηθοποιοί και οι θεατές – που επιθυμούν να συμμετάσχουν – μπαίνουν σε ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων και εξομολογήσεων, για το τώρα, το χθες της σχέσης τους, λέγοντας τις αλήθειες τους, κάνοντας εξομολογήσεις, συμβουλεύοντας και ψηφίζοντας - βραβεύοντας στο τέλος το… ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ !

… αλήθεια… είστε εσείς αυτό;;;;;;

Περισσότερα

Μια απατημένη σύζυγος στα πρόθυρα νευρικής κρίσης… ένας – εκ πεποιθήσεως – μοιχός σύζυγος που θεωρεί φυσιολογικό το να απατά… και οι θεατές.

Η στιγμή που η σύζυγος παίρνει την ζωή της στα χέρια της και αποφασίζει να δράσει επιθετικά, με τη συνδρομή του κοινού, ώστε να ανατρέψει την κατάσταση στο γάμο της.

Ένα πρωτότυπο κείμενο, που σατιρίζει τα δεινά ενός βαλτωμένου γάμου και ο τρόπος που μπορεί να αλλάξει αυτό.

μουσική επένδυση : Αλέξανδρος Λιακόπουλος

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχαρητήρια , πολύ καλή παράσταση και έξυπνη , δημιουργώντας ερωτήματα , η δική μου άποψη είναι πως δημιουργούνται για καλό , έχει πολύ χιούμορ , αν έχεις χιούμορ , ευχαρίστως θα πήγαινα πάλι , αλλά δεν έχω άλλο ζευγάρι , περάσαμε τέλεια όπως επίσης κερδίσαμε και το βραβείο με την κοπέλα μου , το ζευγάρι της βραδιάς από το ζευγάρι της χρονιάς Γωγώ Φάκου και Γιώργη Κοντοπόδη . Εξαιρετικοί !!!!!!

  2. Είδαμε την παράσταση και μας άρεσε πολύ! Περάσαμε ένα υπέροχο βράδυ και γίναμε μια παρέα με τους υπόλοιπους θεατές! Διαδραστική παράσταση με έξυπνους και ευχάριστους ηθοποιούς σε έναν πολύ ζεστό και φιλικό χώρο! Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν χιουμοριστική διάθεση!
    Ευχαριστούμε για τις προσκλήσεις!

  3. Οι παραστάσεις στο Τσάι στη Σαχάρα πάντα μας αρέσουν γιατί πραγματοποιούνται σε έναν ζεστό χώρο με χαμογελαστούς και ευγενικούς ανθρώπους. Οι δύο πρωταγωνιστές της έξυπνης αυτής, διαδραστικής παράστασης μας ήταν γνωστοί για το ταλέντο τους ήδη από τις προηγούμενες παραστάσεις και για ακόμα μία φορά το επιβεβαιώσαμε... Προσθέστε σε αυτό ότι ανακηρυχθήκαμε και "ζευγάρι της βραδιάς" και θα καταλάβετε ότι περάσαμε ένα μοναδικά ευχάριστο βράδυ...

  4. Η πιο υπέροχη διαδραστική παράσταση που έχω ζήσει. Σηκωθήκαμε επί σκηνής και βαθμολογηθήκαμε ως ζευγάρι. Ο Γιώργος Κοντοπόδης ζωγράφιζε καρδούλες με το όνομά μου και έστελνε χαρτάκια με τον ¨αριθμό τηλεφώνου" του. Απίστευτο γέλιο και αμεσότητα!!! Διασκεδάσαμε αφάνταστα!!! Ευχαριστώ πολύ Θεατρομάνια! Είστε υπέροχοι!

  5. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ. Ο Γ. ΚΟΝΤΟΠΟΔΗΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Η Γ.ΦΑΚΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!