Ζήσε … το ταξίδι

Αρχείο Παίχτηκε από 09/11/2018 έως 11/11/2018
στο Σοφούλη (Θεσσαλονίκη)
Σκηνοθέτης: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΑΘΑΣ
Κίνηση: ΑΛΙΚΗ ΔΟΥΡΜΑΖΕΡ

Περιγραφή

Θεατρική παράσταση «Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης» του Στέλιου Καλαθά

Περισσότερα

Το μεγαλύτερο ταξίδι είναι αυτό προς την αυθεντικότητα και την αλήθεια μέσα μας!

Μια θεατρική παράσταση με αφορμή τα ταξίδια που δεν πραγματοποιήσαμε , που δεν έπρεπε να κάνουμε, που φοβηθήκαμε ή που απολαύσαμε. H σκηνή μεταμορφώνεται σε έναν σταθμό, έτοιμο για τα νέα ταξίδια της ζωής μας, με πολλές βαλίτσες, που αν δεν προσέξουμε το περιεχόμενό τους μας «βαραίνουν» στην διαδρομή.

Η ομάδα Συναισθηματικής Διαλεκτικής Θεσσαλονίκης , εμφανίζεται για τρίτη χρονιά στη σκηνή και παρουσιάζει ένα σπονδυλωτό έργο με άξονα το βαθύτερο νόημα των ταξιδιών. Αφετηρία στάθηκαν οι ασκήσεις και οι τεχνικές που δούλεψαν στις συναντήσεις τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αυτή η παράσταση είναι το αποτέλεσμα μιας έσω – διαδρομής, αλλά και διαχείρισης κι έκφρασης συναισθημάτων.

Για δύο ώρες οι θεατές θα ταξιδέψουν μαζί μας, θα γελάσουν , θα σκεφτούν , θα συγκινηθούν και θα φύγουν έχοντας στις «αποσκευές» τους υλικό πολύτιμο για τα δικά τους μελλοντικά ταξίδια.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας βοήθησαν να κάνουμε τα όνειρά μας δημιουργικά. Στις 11 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, ξεκινάει ο νέος κύκλος των μηνιαίων συναντήσεων στο Μέγαρο Μουσικής, ώρες 11.00 – 15.00 (τηλ. επικοινωνίας 6946 105520). Περιμένουμε τους νέους φίλους που θα ήθελαν να γίνουν «συνταξιδιώτες» μας κι επιθυμούν να αποκτήσουν το τιμόνι στα συναισθήματά τους. Έτσι θα γίνουν καλύτεροι «καπετάνιοι» στη ζωή και στις σχέσεις τους. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όλα τα μεγάλα ταξίδια ξεκινούν μ’ ένα βήμα μπροστά….στο φως!

www.synaisthimatikhdialektikh.com

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ
ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΛΙΚΗ ΔΟΥΡΜΑΖΕΡ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ /VIDEO: ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΕΡΤΣΑΚΗ, ΜΙΛΕΝΑ ΜΑΡΙΑΝΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ: ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΣΟΦΙΑ ΡΙΖΟΥ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΙΑΠΗΣ