Ζορό - Η Μάσκα του Ζορό

Αρχείο Παίχτηκε από 26/06/2023 έως 24/07/2023
στο Άνεσις
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Νίκος Λημνιός
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Σκηνογραφία: Χρήστος Χαμζαλάρης
Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: Βάνιας Απέργης
Χορογραφία: Νάντια Αντωνίου
Ερμηνεύουν: Χάρης Γεωργιάδης, Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Πλώτας, Ραφαέλα Καβαζαράκη, Γιώργος Γιατζιτζάκης

Περιγραφή

Για 1η φορά στην Ελλάδα ο πιο αγαπημένος μασκοφόρος ήρωας Ζορό, έρχεται κοντά σας με μία φανταστική, διαδραστική παιδική παράσταση !!

Περισσότερα

Θα καταφέρει άραγε ο Ζορό, υπερασπιστής του δίκαιου και των φτωχών, με τη βοήθεια της δίδυμης αδελφής του Ινές και της φίλης του Κάρμεν, να υποστηρίξει τους κατοίκους του χωριού, κρατώντας την πραγματική του ταυτότητα, μυστική;

Μία παράσταση γεμάτη θετικά μηνύματα για την φιλία, τη συνεργασία και τη δικαιοσύνη.

O κακός Κάπτεν Μοναστέριο μαζί με τον γκαφατζή λοχία Γκαρσία , έχουν δύο στόχους: να μην χάσουν την εξουσία και να κατατροπώσουν τον Ζορό. Οι κάτοικοι του χωριού υποφέρουν κάτω από τα σκληρά μέτρα που τους έχουν επιβάλλει. Μόνη τους σωτηρία; Ο Ζορό! Ένα κυνηγητό ανάμεσα στην εξυπνάδα και την πονηριά, πολλές περιπέτειες, τραγούδια, διαδραστικά παιχνίδια, πολύ γέλιο και μάχες!

Εντυπωσιάκα εφέ, πρωτότυπη μουσική, επιβλητικά σκηνικά και χειροποίητα κοστούμια σε μια φαντασμαγορική παράσταση για παιδιά από 02 ετών και για όλη την οικογένεια.

Η καλοκαιρινή διαδραστική παιδική παράσταση «Ζορό – Η Μάσκα του Ζορό», παρουσιάζεται στον Θερινό Κινηματογράφο Άνεσις, κάθε Δευτέρα στις 19:00, και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Διδασκαλία/Σπαθογραφίες: Χάρης Γεωργιάδης

Σκηνογραφία/Σχεδίαση Κουστουμιών : Δέσποινα Βολίδη

Κατασκευή Κουστουμιών: atelier Tsiouni