Συνέντευξη με το Ζήση Ρούμπο για την παράσταση "Tailor made comedy"

Επιμέλεια συνέντευξης: Κωνσταντίνος Πλατής

Τι είναι αυτό που κάνει εσένα να γελάς;
Το απρόοπτο στη καθημερινότητα μου, οι γκάφες που μπορεί να τύχουν σε εμένα ή στους ανθρώπους γύρω μου. Θεωρώ πως πρέπει να γελάμε κάθε μέρα, ακόμα και όταν περνάμε κάτι δύσκολο. Το ξέρω ότι ακούγεται παρανοϊκό αλλά το γέλιο είναι πραγματικά φάρμακο. Για τα πάντα!

Τι είδους προετοιμασία κάνατε για να ανταπεξέλθετε σε μια παράσταση χωρίς κείμενο;
Με τον Λάμπρο (Φισφή) και τον Δημήτρη (Μακαλιά) δουλεύουμε μαζί από το 2011.  Αυτό μας έχει βοηθήσει να αναπτύξουμε κάποιους κώδικες επί σκηνής που μας έχουν δέσει σαν ομάδα, σαν παρέα. Ο κωμικός αυτοσχεδιασμός το χρειάζεται αυτό, βασίζεσαι στον άλλον για να δημιουργήσεις σκηνές από το τίποτα. Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει. Με μία λέξη: πρόβες. Πολλές πρόβες.

Αν έρθω με τη κοπέλα μου θα με χωρίσει μετά τη παράσταση;
Ίσως η καλύτερη ερώτηση που μου έχει γίνει ποτέ για παράσταση στην οποία συμμετέχω. Η απάντηση είναι σίγουρα ναι! Τι περίμενες; Έχεις τρεις καλοντυμένους άντρες επί σκηνής που μπορούν να κάνουν τους πάντες να γελάσουν (και τη κοπέλα σου!) Δεν έχεις ελπίδα!

 

θα μπορούσες να μείνεις ακούνητος και αγέλαστος για πέντε λεπτά; (κάντο και πες μας)
Το προσπάθησα. Δεν γίνεται. Σόρρυ.

Κλείσε αν θέλεις αυτή τη συνέντευξη με κάτι δικό σου.
Τελείωσαν οι ερωτήσεις; Οκ. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στο TAILOR MADE COMEDY για να ζήσει μία διαφορετική θεατρική εμπειρία με πολύ γέλιο, μία παράσταση που σχηματίζεται και σκηνοθετείται αποκλειστικά από το κοινό. Απλά μην φέρετε τις κοπέλες σας!

Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ

Προηγούμενο άρθροΠαρακολούθηση θεαμάτων από μαθητές εντός του σχολικού ωραρίου
Επόμενο άρθροΚριτική για την παράσταση "Χτυποκάρδια στο θρανίο"