Κριτική για την παράσταση "Μάρω Μαρκέλλου Live & Αριστοτέλης Ρήγας Stand up Comedy"

Από τον Κωνσταντίνο Πλατή

Η Μάρω Μαρκέλου είναι από τις τραγουδοποιούς που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό, όχι μόνο λόγω των τραγουδιών της αλλά και λόγω της πολύ καλής παρουσίασης που έχει στα live της.

Συνήθως εμφανίζεται μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Εγώ την είδα με τον stand Up Comedian Αριστοτέλη Ρήγα όπου μαζί δημιούργησαν ένα εξαιρετικό δίδυμο, το οποίο ψυχαγώγησε και διασκέδασε το κοινό στο χώρο του JazzPoint.

http://www.youtube.com/watch?v=xcz6pBMQ5h0&feature=youtu.be

Τα τραγούδια της Μάρως Μαρκέλου είναι ουσιαστικά η αυτοβιογραφία της, ο αρκετά κωμικός αλλά και μελαγχολικός τρόπος γραφής τους όμως, σε συνδυασμό με τη μουσική με την οποία επενδύει τους στίχους και την μελωδική φωνή της δεν αφήνουν κανένα θεατή ασυγκίνητο και σίγουρα αρκετοί ταυτίζονται με αυτά.

"Σαμπρέλα και ζάντα", "10 υδραυλικοί¨, "45 γιάννηδες", "Συνένοχος στην κρέπα" και άλλα, είναι μερικοί μόνο από τους ευφάνταστους τίτλους των τραγουδιών της. Παράλληλα συνηθίζει να ερμηνεύει και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών όπως της Αρλέτας και της Σοφίας Βέμπο σε πολύ ωραίες διασκευές.
 
Ο Αριστοτέλης Ρήγας είναι Stand Up Comedian Με έμφαση στη "λεξιπλασία" και αυτό το είδος ίσως δεν συγκινεί πολλούς, όμως ο ευφάνταστος συνδυασμός με μουσική(κιθάρα) δημιουργεί αρκετές ευχάριστες στιγμές στο κοινό.
Πληροφορίες για την παράσταση: Εδώ
Προηγούμενο άρθροΑκρόαση για άντρες και γυναίκες για την παράσταση «Το ημέρωμα της Στρίγγλας Reversed» σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Τσονόπουλου
Επόμενο άρθροΑκρόαση για την παράσταση "Τρεις αδερφές" του Τσέχωφ στο ΚΘΒΕ