Αίσωπος Φτου και βγαίνω

Αρχείο Παίχτηκε από 15/10/2023 έως 14/04/2024
στο Bios
Διάρκεια: 65
Κείμενο: Δημήτρης Πλειώνης
Δραματουργία: Μαρία Μπρανίδου
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Πλειώνης
Σκηνογραφία: Ισιδώρα Ντούλου και Μιχαλης Καραμιχάλης
Κοστούμια: Ισιδώρα Ντούλου και Μιχαλης Καραμιχάλης
Μουσική: Νάσσος Σωπύλης
Χορογραφία: Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου
Ερμηνεύουν: Χρήστος Γαβριηλίδης, Μαρία Σαρέλη, Μιράντα Ζησιμοπούλου, Λεωνίδας Μπακάλης, Δημήτρης Πλειώνης

Περιγραφή

Μια διαφορετική προσέγγιση των ιστοριών του Αισώπου σε διασκευή και σκηνοθεσία του Δημήτρη Πλειώνη.

Περισσότερα

Ένα λιοντάρι που τραγουδά ραπ, ένας ερωτευμένος τζίτζικας, μια αλεπού ινφλουένσερ, ένα μυρμήγκι με ιδανικά, μια αρκούδα που ψιθυρίζει μυστικά, ένας γάιδαρος που θέλει να αλλάξει ζωή είναι μερικοί από τους ήρωες της παράστασής μας με φόντο ένα πανέμορφο δάσος. Μια ευκαιρία για τα ζώα να μας δώσουν μαθήματα ζωής.

Μια παράσταση γεμάτη ανατροπές, παιχνίδι, διάδραση, χρήση θεατρικής μάσκας και  μουσική, για παιδιά ηλικίας από 3-99 χρονών το …πολύ.

Φωτογραφίες Αθηνά Λέκκα

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κ

 

Βίντεο

19 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πολύ ωραία παράσταση!! Η μουσική ήταν πραγματικά υπέροχη, οι ερμηνείες πολύ καλές, το ίδιο και τα σκηνικά και τα κουστούμια. Την απολαύσαμε και εμείς μαζί με τα μικρά μας. Ευχαριστώ πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για τη διπλή πρόσκληση!!!!

 2. Πήγα με τον 2,5 χρονών γιο μου και απόλαυσε χωρίς να μιλάει καθόλου ή να κουνιέται και χωρίς να παραπονεθεί στιγμή την παράσταση μιας ώρας.
  Πολύ καλή προσπάθεια από τους ηθοποιούς, ευχάριστη παράσταση και περνάει και μηνύματα στα πιο μεγάλα παιδιά που είναι σε θέση να τα καταλάβουν καλύτερα.
  Πολύ πολύ μικρές παρατηρήσεις: Ξεκινάει με το καλημέρα με ουρλιαχτά που λίγο φοβίζουν τα πολύ μικρά παιδιά (θα μπορούσαν να μπουν λίγο αργότερα τα ουρλιαχτά ίσως, όχι με το καλημέρα) και μια παραλλαγή ενός μύθου του Αισώπου με instagram κτλ δεν γίνεται προφανώς κατανοητή από 3χρονα και 4χρονα, αλλά και για τα μεγαλύτερα που γίνεται κατανοητή δεν ξέω αν έχει νόημα.
  Συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης, ευχαριστούμε Θεατρομάνια!

 3. Πολύ ευχάριστη παράσταση για παιδιά, αλλά και μεγάλους. Μια ωραία πλέξη των μύθων του Αισώπου με αναφορά στο σήμερα, με περίσσιο χιούμορ, αλλά και διδακτικό χαρακτήρα. Ωραία μουσική, απλά και όμορφα σκηνικά και κοστούμια. Ευχαριστούμε Θεατρομάνια για την προσκληση.

 4. Μία παράσταση που υπηρέτησε τους Μύθους του Αισώπου όσον αφορά τον διδακτικό τους ρόλο.
  ¨Εξυπνη σκηνοθεσία ,πολύ καλή η ερμηνεία των ηθοποιών και το γέλιο ήταν άφθονο τόσο σε μικρούς οι οποίοι συμμετείχαν διαδραστικά στην παράσταση όσο και σε μεγάλους!Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!

 5. Μια διαφορετική και σύγχρονη προσέγγιση των ιστοριών του Αισώπου...έξυπνο χιούμορ διασκεδαστικό...οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί.. ιδιαίτερα ο κος Δημήτρης Πλειώνης..αν συμμετείχαν και τα παιδιά κατά τη γνώμη μου θα ήταν ακόμα πιο ευχάριστο..