Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Σκηνοθέτης: Λάκης Λαζόπουλος

Περιγραφή

Στις 20/3 Ο Λάκης Λαζόπουλος και το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ φοράνε τα…ανοιξιάτικά τους και σας περιμένουν με ανυπομονησία και νέες εκπλήξεις! 

Περισσότερα

Ένας αγαπημένος συνάδελφος από το τηλεοπτικό συνεργείο πρέπει να αναρρώσει πλήρως μέχρι να ξαναγελάσουμε σε… ζωντανή σύνδεση αλλά δεν μας πτοεί τίποτα και θα δούμε νέο, απολαυστικό επεισόδιο ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ την επόμενη εβδομάδα!

Μέχρι τότε, επειδή μπορεί να μη χορτάσατε, να μην προλάβατε ή απλά να θέλετε να ξαναγελάσετε και να ξανατραγουδήσουμε όλοι μαζί, το ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ επιστρέφει στις 13/3 με το πρώτο επεισόδιο της σεζόν που προβάλλεται ξανά μέσω live streaming σε επανάληψη!

Η εκπομπή θα προβληθεί δωρεάν για τους παλιούς και νέους κατόχους εισιτηρίων. Πληροφορίες και λεπτομέρειες για όλα τα επεισόδια θα βρείτε στο www.viva.gr, ενώ μπορείτε να ετοιμάζεστε για ένα ακόμα διασκεδαστικό Σάββατο!

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος γιορτάζει την επιτυχία των ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΩΝ ΜΗΤΣΩΝ με ένα νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο, με αποσπάσματα από τα καλύτερα μέρη των 3 live επεισοδίων, με όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, και επιπλέον ολοκαύνουριο υλικό με special guest το Γιώργο Μαζωνάκη σε ρόλο έκπληξη!

Όλα αυτά στις οθόνες μας, στις 27/3!

Μείνετε συντονισμένοι και έτοιμοι για πολύ γέλιο!!!

Παραγωγή : PEOPLE PRESENTS | PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP

Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις : Pure Public Relations

Φωτογραφίες

Βίντεο