Χάιντι - Η περιπέτεια στο δάσος

Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Θοδωρής Κατσαρός
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Κοστούμια: Μαριάννα Χατζηγιαννάκη
Μουσική: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφία: Νάντια Αντωνίου
Ερμηνεύουν: Νάντια Αντωνίου, Ελένη Κερολάρη, Τασούλα Μαρία Δεληγιάννη

Περιγραφή

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Κινηματοθέατρο Δαναός και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

Περισσότερα

Η μικρή Χάιντι ταξιδεύει από τις μακρινές και χιονισμένες  Άλπεις για να μας θυμίσει ότι με την αληθινή φιλία και την παιδική αθωότητα μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο. Μέσα από περιπέτειες και δυσκολίες, η Χάιντι και η παρέα της θα μας αποδείξουν ότι η αληθινή αγάπη, η αλληλοβοήθεια και η αιδιοδοξία μπορούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο μας σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια, χαρά, γέλιο και παιχνίδι!

Η μικρή μας Χάιντι και η παρέα της θα χρειαστούν την βοήθεια των μικρών αλλά και των ‘’μεγάλων’’ θεατών ώστε να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες , να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο με παιχνίδι γρίφων, χορό και τραγούδι

Η  διαδραστική παιδική παράσταση «Χάιντι - Η περιπέτεια στο δάσος», παρουσιάζεται στο Κινηματοθέατρο Δαναός, κάθε Κυριακή στις 13:00, και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση  έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

 

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

 

Συντελεστές: 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου

Σχεδιασμός - Κατασκευή σκηνικού: Ελένη Χιωτάκη