Mall

Αρχείο Παίχτηκε από 07/10/2017 έως 19/11/2017
στο Επί Κολωνώ
Διάρκεια: 60'
Συγγραφέας: Αναστάσης Πινακουλάκης
Σκηνοθέτης: Αναστάσης Πινακουλάκης
Φωτισμοί: Ευγενία Μακαντάση
Ερμηνεύουν: Λάζαρος Βαρτάνης

Περιγραφή

Η παράσταση “Mall” από την ομάδα Neverlanders αποτελεί επιλογή του Επί Κολωνώ από το φετινό Off Off Athens Festival που διοργανώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

To “Mall” του Αναστάση Πινακουλάκη κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στο Blackbox του Επί Κολωνώ και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00. Τον Χρήστο Λαζάρου υποδύεται ο Λάζαρος Βαρτάνης.

Περισσότερα

Η Πικρή Τριλογία του Νεοφασισμού

- Mall
- Υγρασία στους τοίχους
- Το αγόρι της οδού Αμερικής

Η πικρή τριλογία του Νεοφασισμού είναι μία σειρά τριών μονολογικών έργων του θεατρικού συγγραφέα Αναστάση Πινακουλάκη. Το πρώτο έργο της τριλογίας, το Mall, που παρουσιάστηκε και διακρίθηκε τον Ιούνιο στο off off Athens festival του Επί Κολωνώ, θα επανέλθει για έναν διευρυμένο κύκλο παραστάσεων τον Οκτώβριο στο Black Box του. Στη συνέχεια, θ’ ακολουθήσουν οι παραστάσεις των έτερων δύο έργων της τριλογίας.

Λίγα λόγια για την Πικρή Τριλογία του Νεοφασισμού:
Η τριλογία συντέθηκε το πρώτο τρίμηνο του 2017 με αφορμή τις διαδοχικές τρομοκρατικές επιθέσεις σε πόλεις-κέντρα της Ευρώπης και πραγματεύεται συμπεριφορές νεοφασισμού, ολοκληρωτισμού και μίας εκλογικευμένης αναρχίας. Οι (φανταστικοί) ήρωες των έργων είναι εμπνευσμένοι από αληθινούς εγκληματίες που η παραβατική τους συμπεριφορά έφερε στην επιφάνεια κοινωνικά ζητήματα που χρίζουν επίλυσης. Δραματουργικά οικοδομήθηκαν πάνω στο σύνδρομο της Ναρκισσιστικής Διαταραχής, ενός χαρακτηριστικού του ανθρώπου που καλλιεργεί μία τάση για μεγαλομανία και επιβολής του διαφορετικού τους Εγώ. Τα έργα αυτά είναι μία προσπάθεια ν’ ανιχνεύσουμε τον μηχανισμό πίσω από τις πράξεις τους, και ν’ ανοίξουμε τον διάλογο γύρω από την σύγχρονη παγκοσμιοποιημένη κοινωνία.

1ο της τριλογίας: Mall

Λίγα λόγια για το έργο:
Μετά από την κήρυξη αγνοούμενου ενός 9χρονου αγοριού από εμπορικό κατάστημα της Αθήνας, ο Χρήστος Λαζάρου, υπάλληλος του Neverland, εμφανίζεται ως αυτόπτης μάρτυρας στο αστυνομικό τμήμα. Η μαρτυρία του τον οδηγεί αυτόματα στον ανακριτή και καταδικάζεται σχεδόν αμέσως για έγκλημα πρώτου βαθμού. Παραμένει όμως ζητούμενο της ανακριτικής διαδικασίας κι αναπάντητο ερώτημα της Κοινής Γνώμης, με ποιον τρόπο έφυγε το 9χρονο αγόρι από το Mall και που βρίσκεται αυτή την στιγμή αφού οι κάμερες ασφαλείας δεν αποτελούν τεκμήριο της ομολογίας του φερόμενου ως δράστη.

Βοηθός σκηνοθέτη-Διαμόρφωση σκηνικού χώρου: Έφη Γκαραβέλα
Επιμέλεια κίνησης: Κορίνα Κόκκαλη
Φωτογραφίες-τρέιλερ: Πάτροκλος Σκαφιδάς

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7

Το Επί Κολωνώ δίνει την δυνατότητα στους φίλους του θεάτρου να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους, για τη φετινή χρονιά, στην τιμή των 7,00€.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις, αλλά για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων και για εισιτήρια που θα εκδοθούν στις δύο περιόδους που αναφέρονται παρακάτω.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εδώ: www.epikolono.gr

Προσφορά Β: Για εισιτήρια που θα εκδοθούν από 21/10 μέχρι 31/10

Βίντεο