Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του

Αρχείο Παίχτηκε από 22/07/2021 έως 23/07/2021
στο Θέατρο Γκράβας
Διάρκεια: 55'
Συγγραφέας: Δήμητρα Πεμούση
Δραματουργία: Δήμητρα Πεμούση
Σκηνογραφία: «Αφού / ΜπαGάζια»
Κοστούμια: «Αφού / ΜπαGάζια»
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Κωστόπουλος
Μουσική: Μανώλης Μανουσάκης
Ερμηνεύουν: Δήμητρα Πεμούση, Χριστίνα Τσάτσου

Περιγραφή

Η κουκλοθεατρική ομάδα «Αφού» επιστρέφει με δυο παραστάσεις για παιδιά και οικογενειακό κοινό στο Δήμο Αθηναίων τον Ιούλιο 2021. Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 22 Ιουλίου θα παρουσιάσει την ολοκαίνουρια κουκλοθεατρική κωμωδία «Ο Οδοντοχαλάστρας και η Γλυκοσυμμορία του» στο Δημοτικό Θέατρο Γκράβας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΟΠΑΝΔΑ και την Παρασκευή 23 Ιουλίου τον «Μαθητευόμενο Μάγο» του Γκαίτε στον θερινό κινηματογράφο ΑΒ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Τεχνόπολης.

Περισσότερα

Λίγα λόγια για το έργο:                                                                          

Η αδυναμία της Φωτεινής στα γλυκά και η αμέλειά της ως προς την στοματική της υγιεινή την έχουν βάλει σε μπελάδες. Έχει επιτρέψει σε αυτά τα πλασματάκια-μικρόβια να χτίσουν μια ολόκληρη καστροπολιτεία μέσα στο στόμα της! Ο Οδοντοχαλάστρας ολόκληρες πολυκατοικίες έχει σκαρώσει με τις τρυπανοεφευρέσεις του, η Στριμόνια μιλάει συνέχεια για τις συνταγές της γιαγιάς της Τερηδόνας, ο δε Χακεράκιας τις μάχες με τους Οδοντοκρεμούληδες τις έχει κάνει επιστήμη!

Αυτοί και άλλοι πολλοί είναι οι ήρωες της ιστορίας μας, μια ιστορίας διαδραστικής, δοσμένης σε εντυπωσιακά εναλλασσόμενα σκηνικά, με 13 χειροποίητες κούκλες άμεσου χειρισμού σε διάφορα μεγέθη, αστείους διαλόγους, πολλή μουσική και όχι μόνο! Θα βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με την υγιεινή των δοντιών αλλά και την επίσκεψη στον οδοντίατρο, διασκεδάζοντας!

Τραγούδια: Κωνσταντίνος Ευαγγελόπουλος
εμψύχωση: Χριστίνα Τσάτσου, Δήμητα Πεμούση
Ειδικές κατασκευές: ομάδα «Αφού» / ΜπαGάζια
Παραγωγή: ΑΜΚΕ ΜπαGάζια

Επικοινωνία: «Τέχνες και Παιδί», [email protected]

Fb pageΑφού Κούκλο-θεατρική Ομάδα

Με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ στο πλαίσιο του προγράμματος «ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό»

Φωτογραφίες