Τα ραδίκια ανάποδα

Αρχείο Παίχτηκε από 02/10/2017 έως 14/05/2018
στο Αθηναΐς

7ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθέτης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Ερμηνεύουν: Γιώργος Γαλίτης

Περιγραφή

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις, αλλά επτά. Επτά χρόνια επικηδείας. Έβδομη φορά θανατερά!

Περισσότερα

ΕΒΔΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!

 

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε «Τα ραδίκια ανάποδα», σε νέο τόπο, εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, στη Μουσική Θεατρική Σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού «Αθηναΐς».

Λίγα λόγια για το έργο:
Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο. Ένα one dead man show, ένα black total κωμικό μονόλογο με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους, που και νεκρούς ανασταίνουν!

Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να κλάψετε (απ’ τα γέλια). Μια παράσταση που θα ζείτε να τη θυμόσαστε.

Συντελεστές:
Κείμενο, ερμηνεία, σκηνογραφία:
Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία:
Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Μουσική επιμέλεια, ενορχήστρωση:
Τόλης Κετσελίδης
Βοηθός σκηνοθέτη:
Ευαγγελία Σχοινά

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. H καλύτερη κωμική παράσταση που έχω δει μέχρι στιγμής!!πραγματικά πεθάναμε στα γέλια!!ο Γαλίτης υπερταλαντούχος έκανε και το πιο δύσκολο, μελαγχολικό άνθρωπο να ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!την συνιστώ σε όλους ανεπιφύλακτα!!!!ευχαριστώ θεατρομάνια για την πρόσκληση!!!!!!!

  2. Εξαιρετικός ο κ. Γαλίτης!!!!13 διαφορετικοί χαρακτήρες που βγάζουν αβίαστα γέλιο μέχρι δακρύων ερμηνευόμενοι από τον πολυταλαντούχο ηθοποιό!!!Πραγματικά μια ξεκαρδιστική παράσταση από το 1ο κουδούνι μέχρι το φινάλε!!!!

  3. Θα ήθελα
    1.να εκφράσω την πικρία μου, γιατί αν και θα ήθελα να παρακολουθήσω την παράσταση αυτή και ήλπιζα μέχρι τις 17.00, που τελευταία φορά κοίταξα το email μου, σε ένα μήνυμα από εσάς, ενημερώθηκα, ότι κέρδισα μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση που ξεκινούσε στις 21.13, με email στις 17.16!!! .
    2.να ζητήσω συγγνώμη που δεν πήγα στην παράσταση και κάποιος άλλος στερήθηκε την πρόσκληση αυτή!

  4. Δεν ξέρω πραγματικά από που να αρχίσω. Είναι μοναδικό ένας ηθοποιός να ερμηνεύει δώδεκα χαρακτήρες σαν να είναι 12 διαφορετικοί ηθοποιοί. Έμπαινε μέσα στον ρόλο και έπαυε να είναι ο εαυτός του άλλα ο ήρωας που υποδυόταν. Ένα θέατρο να έχει δακρύσει... από τα γέλια σε σημείο που δεν ακουγόταν τίποτα άλλο και στο τέλος όλοι οι θεατές όρθιοι να χειροκροτούν. Πραγματικά συγκλονιστικος ο Γαλίτης με το άψογο κείμενο του χωρίς να εκβιάζει χαχανητά με βωμολοχίες μας χάρισε μια βραδιά γέλιου άλλα και νοημάτων. Για μένα είναι ο ποιο χαρισματικός ηθοποιός της γενιάς του.