0

Το αγρίμι

Κείμενο: Δήμητρα Παπαδήμα
Σκηνοθέτης: Δήμητρα Παπαδήμα, Γιάννης Μποσταντζόγλου
Σκηνογραφία: Χριστίνα Οικονόμου
Κοστούμια: Χριστίνα Οικονόμου
Μουσική: Χρήστος Στεργίου
Ερμηνεύουν: Δήμητρα Παπαδήμα

Μαζί της ο Γιάννης Μποσταντζόγλου

Σχετικά

Η Μαρίκα Κοτοπούλη, η μεγάλη ιέρεια του θεάτρου, η παθιασμένη, η ασυμβίβαστη, η ελεύθερη γυναίκα, το γεννημένο αγοροκόριτσο, το ΑΓΡΙΜΙ, περιοδεύει τους καλοκαιρινούς μήνες σε ανοιχτούς χώρους σε όλη την Ελλάδα και τα λέει όλα έξω από τα δόντια. Μιλάει για τον μεγάλο και παθιασμένο της έρωτα με τον Ίωνα Δραγούμη, τις αδυναμίες της, τα πάθη της, αυτοσαρκάζεται, βρίζει, καταριέται, πάσχει.

Πιστός της συνεργάτης ο Μητσάκος ( Δημήτρης Μυράτ ) που δεν την αφήνει από το μάτι του παρά τα δώδεκα μόλις χρόνια του. Η Μαρίκα μένει ….. γυμνή μπροστά στον ταραχώδη, αταίριαστο, έρωτα της για τον αριστοκράτη Ίωνα Δραγούμη. Εξαρτημένη χρόνια από εκείνον και τη μορφίνη, αφήνεται σε μία παραζάλη από όργια και ουσίες, για να σωθεί από μία κοινωνία που την αμφισβητεί , αλλά κυρίως για να δραπετεύσει από τον εαυτό της.

Eπικοινωνία και προβολή της παράστασης: Νταίζη Λεμπέση
Παραγωγή: Spotlight Productions
 
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή 16 Ιουλίου Κηποθέατρο Παπάγου
Παρασκευή 23 Ιουλίου Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής

Εισιτήρια: viva.gr


Φωτογραφίες

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια γυναικα που δεν βάδιζε με τα στερεότυπα της εποχης της ,ασυμβίβαστη γεμάτη πάθος και τρέλα ..παρόλα αυτά ήταν πολλά ακόμα που στή σκήνη τα παρέλειψαν...Ή ερμηνεία της Κ Παπαδημα καθηλωτική ...Μια παράσταση που αξίζει να τη δεις .Ευχαριστούμε πολυ Θεατρομανια για την πρόσκληση!!