4295

Το ελεύθερο ζευγάρι

Αρχείο Παίχτηκε από 28/12/2017 έως 18/02/2018
στο Μπέλλος
Διάρκεια: 95'
Συγγραφέας: Ντάριο Φο - Φράνκα Ράμε
Διασκευή: Γιώργης Κοντοπόδης
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεύουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Νίτσα Μαμουζέλου

Περιγραφή

Ένα ιδιαίτερα πετυχημένο ερμηνευτικό δίδυμο στους δύο ρόλους, που χάρισε στο παρελθόν άφθονο γέλιο και απέσπασε παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους θεατές που είδαν την παράσταση, επανέρχεται φρεσκαρισμένο με σαρωτικές αλλαγές σ' ένα σκηνοθετικά ανατρεπτικό ανέβασμα, με πολλές καινοτομίες, συμμετοχή θεατών και μουσικές παρεμβάσεις στο ΄΄θέατρο ΜΠΕΛΛΟΣ΄΄, που φέτος κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας.

Περισσότερα

Εκείνη… εκείνος… ο γάμος τους… οι απιστίες του… ο εραστής της… οι συνεχείς απόπειρες αυτοκτονίας… η ζήλια τους… η αγάπη τους… και μια εξομολόγηση στους θεατές που θα μοιραστούν αμφίδρομα τα συζυγικά τους προβλήματα.

Μια θεότρελη κωμωδία με πολύ γέλιο, απρόοπτη εξέλιξη αλλά και συγκινήσεις καθημερινής ζωής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΧΕΣΕΩΝ,Η Κ.ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΥ ΜΕ ΜΠΡΙΟ Κ ΣΚΕΡΤΣΟ Κ ΣΕΞΥ ΟΤΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ .ΟΜΟΡΦΕΣ Κ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Κ ΕΞΥΠΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΟΔΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΛΕΠΤΑ...ΕΥΧΣΤΩ ΤΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ

  2. Ξεκαρδιστικές οι ερμηνείες των ηθοποιών! Διαδραστική παράσταση που κρατούσε έναν παλμό γέλιου στη διάρκειά της. Ευχαριστούμε Θεατρομάνια! Συνέχισε να μας δίνεις την ευκαιρία να παρακολουθούμε αξιόλογες δουλειές.