Φεστιβάλ "Ανθρώπων Στιγμές"

Αρχείο Παίχτηκε από 16/02/2022 έως 27/02/2022
στο Βαφείο - Λάκης Καραλής

Περιγραφή

 Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές ανακοινώνει τις παραστάσεις που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής από τις 16 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2022. Το φεστιβάλ γεννήθηκε από την πίστη μας πως το θέατρο, για τους ανθρώπους του, είναι σμίξιμο. Η εποχή μας αποξένωσε […]

Περισσότερα

 Η οργανωτική επιτροπή του Φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές ανακοινώνει τις παραστάσεις που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής από τις 16 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2022.

Το φεστιβάλ γεννήθηκε από την πίστη μας πως το θέατρο, για τους ανθρώπους του, είναι σμίξιμο. Η εποχή μας αποξένωσε και απομόνωσε τους ανθρώπους του θεάτρου. Το φεστιβάλ Ανθρώπων Στιγμές είναι μια αφορμή να σμίξουμε και πάλι, να μιλήσουμε για το θέατρο, να παίξουμε θέατρο και να δείξουμε τη δουλειά μας, μα πάνω απ’ όλα να εκφραστούμε, να εκφράσουμε τις στιγμές των ανθρώπων, γιατί αυτές και μόνο αυτές «γεννάνε» κάθε θεατρική πράξη.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι πολυσυλλεκτικό και συμπεριλαμβάνει διαφορετικά είδη θεάτρου. Το πιο σημαντικό για εμάς όμως είναι πως θα συμμετέχουν ομάδες και καλλιτέχνες από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, από τον Βόλο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο, τη Ρόδο και φυσικά την Αθήνα.

Παρακάτω αναλυτικά το ρεπερτόριο και το πρόγραμμα (ημέρες & ώρες) του Φεστιβάλ.

*Η σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook

*Η σελίδα Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής στο Facebook

Φωτογραφίες