Ιωνικές Γιορτές 2021

Σχετικά

Οι Ιωνικές Γιορτές, το μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ της Αθήνας, πραγματοποιούνται και φέτος κανονικά, παρουσιάζοντας ένα από τα πιο πλούσια καλλιτεχνικά προγράμματα στην ιστορία του θεσμού. Με τη σκέψη πάντοτε στην ασφάλεια των συμπολιτών μας, δίνουμε ραντεβού από τις 26 Αυγούστου ως τις 10 Οκτωβρίου για 42 νύχτες πολιτισμού, με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα και καθημερινή εναλλαγή προγράμματος. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ειδική ενότητα παραστάσεων που ετοιμάσαμε τιμώντας την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, με κορυφαία εκδήλωση τον «Άνεμο Λευτεριάς», ένα πολυθέαμα λόγου και μουσικής, που φωτίζει εμβληματικές στιγμές του ’21. Πρόκειται για μια εκδήλωση μνήμης, η οποία θα παρουσιαστεί και στο Ηρώδειο, με την ιστορία να ζωντανεύει μέσα από σπουδαία κείμενα. Το πρόγραμμα, επίσης περιλαμβάνει μεγάλες μουσικές και θεατρικές παραγωγές, αφιερωμένες στα 200 χρόνια από το 1821.
Φέτος, όπως και πέρυσι η απόφασή μας να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες της πόλης μας, να αναδείξουμε τη δουλειά τους και να ενισχύουμε τον βηματισμό τους, που τόσο βίαια ανακόπηκε από την πανδημία, ήταν απολύτως συνειδητή και απαραίτητη. Στηρίζοντας γενικότερα τον καλλιτεχνικό χώρο σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον προϋπολογισμό, σε όσο το δυνατόν περισσότερους καλλιτέχνες, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα στις εκδηλώσεις μας. Παρά τα αυστηρά μέτρα για τον κορωνοϊό, οι πολίτες μάς τίμησαν με την παρουσία τους την προηγούμενη χρονιά, το ίδιο θα κάνουν και φέτος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα ταμεία του Άλσους δύο ημέρες πριν από κάθε παράσταση 9.00 – 2.00 και 18.00 – 22.00 καθημερινές και Σαββατοκύριακα.
Φέτος, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας και οι αποστάσεις ασφαλείας, καθώς και όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 8 ευρώ,  Για δημότες/κατοίκους: 5 ευρώ
Οι δημότες/κάτοικοι Νέας Σμύρνης υποχρεούνται να προσκομίσουν στα Ταμεία του Άλσους, πριν την έναρξη της παράστασης, αστυνομική ταυτότητα, λογαριασμό ΔΕΚΟ ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο αποδεικνύει ότι είναι δημότες ή κάτοικοι Νέας Σμύρνης.
• Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων.
• Κάθε εισιτήριο χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την ημερομηνία και για την εκδήλωση/παράσταση για την οποία αγοράστηκε.
• Το εισιτήριο δεν ανταλλάσσεται με άλλο για άλλη ημερομηνία ή για άλλη παράσταση και δεν εξαργυρώνεται σε περίπτωση μη προσέλευσης.
• Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της παράστασης λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή ανωτέρας βίας θα υπάρξει ανακοίνωση για την επανάληψή της στον ίδιο χώρο με τα ίδια εισιτήρια. Εάν η παράσταση ματαιωθεί οριστικά, θα επιστραφεί το αντίτιμο των εισιτηρίων και ο κάτοχος θα ενημερώνεται με σχετική ανακοίνωση
• Σε περίπτωση ματαίωσης παράστασης, για την επιστροφή του αντιτίμου ο κάτοχος θα ενημερώνεται με σχετική ανακοίνωση
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Από 26/8 έως 15/9 στις 21:00. Από 16/9 στις 20:30.
Περισσότερες Πληροφορίες: 213 2025922 & 924, 210 9310408
Fax: 210 9310408, e-mail: [email protected]
Σας περιμένουμε με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19


Φωτογραφίες

Βίντεο

1 ΣΧΟΛΙΟ