1ο Φεστιβάλ Περιφέρειας Αττικής

Σχετικά

Ξεκινάει το 1Ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο Αττικό Άλσος με 30 ημέρες θεάτρου και 30 ημέρες μουσικής

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον πολιτισμό. Φέτος, η καρδιά του αττικού καλοκαιριού χτυπάει στο Θέατρο Κατίνα Παξινού»

Ένα καλοκαίρι γεμάτο με μουσική και θέατρο υπόσχεται το πρόγραμμα του 1ου Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αττικής στο θέατρο "Κατίνα Παξινού" στο Αττικό Άλσος, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και την αγαστή συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Χάρη Ρώμα.

Για πρώτη φορά, οι πολίτες της Αττικής, αλλά και όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό, θα μπορούν να απολαύσουν 30 μέρες Θέατρου τον Ιούλιο και 30 μέρες Μουσικής τον Σεπτέμβριο σε ένα πλούσιο, ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει πολλούς γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, το θέατρο "Κατίνα Παξινού" θα γίνει το φιλόξενο σκηνικό για παραστάσεις σημαντικών θεατρικών έργων με τη συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών, ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου, ο χώρος θα γεμίσει από τη μουσική γνωστών μουσικών και τραγουδιστών.

Όλες οι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις ξεκινούν στις 21:00μμ και η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν. Κρατήσεις θέσεων θα γίνονται μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.ticketservices.gr/event/perifereia-attikis-festival-theatrou-2022/

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης χαιρετίζοντας το 1ο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Αθηνών στο Αττικό Άλσος επισημαίνει:

«Φέτος, η καρδιά του αττικού καλοκαιριού θα χτυπήσει στο Θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος. Ένα νέο κύτταρο τέχνης, ένας χώρος πολιτισμού τον οποίο η Περιφέρεια Αττικής αναβάθμισε με συστηματική δουλειά με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Γιατί για εμάς, ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένα απαραίτητο στοιχείο ευζωίας, ένα δημοκρατικό αγαθό που πρέπει να είναι προσβάσιμο από το σύνολο της κοινωνίας. Για αυτό το λόγο, η Περιφέρεια Αττικής, παράλληλα ανοίγει την αγκαλιά της στους Δήμους της και προσφέρει εξαίρετες πολιτιστικές εκδηλώσεις, υψηλής ποιότητας, ώστε και αυτό το καλοκαίρι, να ανθίσει ο πολιτισμός σε κάθε μέρος της Αττικής μας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Χάρης Ρώμας δήλωσε: «Ο πολιτισμός είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και ως Περιφέρεια Αττικής, πιστεύουμε βαθιά ότι πρέπει επίσης να είναι και κορυφαία επιλογή. Προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργούμε όλες εκείνες τις συνθήκες και προϋποθέσεις ανάδειξης του πολιτισμού μας, μέσα και από την υλοποίηση του 1ου Φεστιβάλ στο Θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος. Η αγάπη στην Τέχνη, στο Θέατρο, την Μουσική, σημαίνει παράλληλα και αγάπη σε όλες εκείνες τις αξίες που συνδιαμορφώνουν αυτό που όλοι αποκαλούμε: πολιτισμένος άνθρωπος».

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ

ΙΟΥΛΙΟΣ- ΜΗΝΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

Παρασκευή, 1η Ιουλίου: Μία όπερα για παιδιά με τίτλο «Το Μαγικό Βιολί» από τα Μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Αλίμου.

Σάββατο, 2 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με τους Γιάννη Μπέζο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Φωτεινή Μπαξεβάνη και μουσική Φοίβου Δεληβοριά.

Τρίτη, 5 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Μήδεια» του Ευριπίδη, από το «Θέατρο του Λόγου», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά. Ερμηνεύουν: Τζούλη Σούμα, Δημήτρης Γεωργαλάς, Μαργαρίτα Βαρλάμου, Νίκος Δερτιλής, Βασίλης Ψυλλάς

Τετάρτη, 6 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν» με τη Χριστίνα Αλεξανιάν.

Πέμπτη, 7 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Στου Μποχώρη», σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη. Ερμηνεύουν: Κώστας Αρζόγλου, Πέμυ Ζούνη κ.α.

Σάββατο, 9 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Ιωάννης Καποδίστριας- στα βήματα ενός μεγάλου ηγέτη», ένα τρίπτυχο project που αφορά την ελληνική επανάσταση, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Τα κείμενα και τις μελέτες επιμελούνται: η Πολυξένη Αδάμ Βελένη, ο Αστέριος Πελτέκης και το γενικό συντονισμό ο Γεώργιος Διδασκάλου. Ερμηνεύουν: Θάνος Κοντογιώργης, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Τερέζα Καζιτόρι (Κιθάρα/πιάνο), Κυριάκος Πέτρου (Βιολί)

Κυριακή, 10 Ιουλίου: Παιδική Θεατρική παράσταση με τίτλο «Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη» του Δημήτρη Ποταμίτη, σε σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή. Ερμηνεύουν: Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Γιώργος Γιαννακόπουλος. Νίκος Καραστέργιος, Νίκος Σταματόπουλος και Σοφία Αγγελικοπούλου.

Δευτέρα, 11 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Η χώρα που ποτέ δεν πεθαίνεις» της Ornela Vorpsi, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι με την Αμαλία Αρσένη. Ερμηνεύουν: Αμαλία Αρσένη, Αθηνά Καραγιώτη, Vefi Redhi.

Τρίτη, 12 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Χορευτική Πανούκλα», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μάρκελλου. Ερμηνεύουν η Ελένη Στεργίου, η Ελένη Βλάχου, Ο Μικές Γλύκας, ο Ερρίκος Μηλιάρης, ο Γιάννης Μαστρογιάννης κ.α.

Τετάρτη, 13 Ιουλίου: Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Μαρίκα Νίνου- Σαν άστρο», από το θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, σε σκηνοθεσία Μαριάνας Κάλμπαρη. Ερμηνεύουν: Ευγενία Αποστόλου, Βερόνικα Δαβάκη, Δημήτρης Μαγγίνας, Γιάννος Περλέγκας, Μάνος Στεφανάκης. Μουσικοί επί σκηνής: Αυγερινή Γάτση (πιάνο, ακορντεόν), Στράτος Γκρίτζαλης (μπουζούκι), Μπάμπης Παπαδημητρίου (κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς), Γιάννος Περλέγκας (κιθάρα, πιάνο, μπουζούκι, μπαγλαμάς) Χορός-ακροβασία: Χριστίνα Σουγιουλτζή

Πέμπτη, 14 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Άγουρα Κεράσια» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη. Ερμηνεύουν: Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος και στο τσέλο ο Σταύρος Παργινός. Ακούγεται ως Μαρία η φωνή της Τζένης Καζάκου

Παρασκευή, 15 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη/ Η Μεγάλη Πλεκτάνη», του Jordi Galceran. Μια αναπάντεχη κωμωδία σε σκηνοθεσία Σταύρου Στάγκου. Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Λεωνίδας Κακούρης, Δήμητρα Ματσούκα, Χάρης Γρηγορόπουλος, Θανάσης Πατριαρχέας.

Σάββατο, 16 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου…. Μ’ ένα όνειρο τρελό». Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της εμβληματικής στιχουργού, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Ερμηνεύουν η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ασπασία Στρατηγού(Γη της ελιάς). Στο ρόλο της Ευτυχίας: Βασιλική Γεωργικοπούλου. Στο ρόλο του Παπαγιαννόπουλου: Στέφανος Οικονόμου. Παίζουν ακόμα: Ελένη Κεραμιδά ,Μάγδα Τασούλα ,Αθηνά Αλαμάνη ,Ρουμπίνη Χοντρουδάκη, Μαρία Παπαδοπούλου, Αναστασία Χατζηπέτρου, Ασημίνα Κακοσαίου, Κατερίνα Γεροπούλου, Θωμάς Σιδέρης, Αλέξανδρος Μαρίνος, Μπάμπης Ούστογλου, Στέλιος Κεχριώτης.

Κυριακή, 17 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο « Ιμάμ Μπαι’ λντι» του Κώστα Παπαπέτρου. Μια φαρσοκωμωδία από τον Μετρ μεγάλων επιτυχιών. Ερμηνεύουν: Θοδωρής Κατσικαλούδης, Βαγγέλης Πυρινής, Ιωάννα Προσμίτη.

Δευτέρα, 18 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Η Λεονί βιάζεται ή το όμορφο κακό» του Ζωρζ Φεντώ, σε σκηνοθεσία του Τάσου Πυργιέρη. Ερμηνεύουν: Παναγιώτα Βιτετζάκη, Θάνος Λέκκας, Χρήστος Σταθούσης, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Αλέξανδρος Βάρθης, Κώστας Δελακούρας, Κατερίνα Ρίζου, Φρόσω Μάνη.

Παρασκευή, 22 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Ακούω Ήχον Κώδωνος», από το θέατρο Στοά. Μια σύνθεση από έργα του Μποστ επιμελημένα από τον Θανάση Παπαγεωργίου. Ερμηνεύουν: ο Θανάσης Παπαγεωργίου, η Λήδα Πρωτοψάλτη, η Ευδοκία Σουβατζή, η Εύα Καμινάρη, ο Γιώργος Ζιόβας, η Άννα Μονογιού,  ο Άρης Τρουπάκης, η Μαρία Νίκα, ο Αργύρης Παυλίδης, η Αναστασία-Ραφαέλα Κονίδη, η Μαριάννα Κιμούλη, η Δήμητρα Κόκκορη,  ο Γιλμάζ Χουσμέν και Χρήστος Καρύπης. Συμμετέχει και ο Διονύσης Τσακνής.

Σάββατο, 23 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν» του Τζόρτζ Μπέρναρντ Σω, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου. Ερμηνεύουν: ο Χρήστος Φωτίδης, η Έφη Ρασσιά, ο Πέτρος Αποστολόπουλος, ο Τάσος Μπλάτζιος και ο Τάσος Περάκης. Φιλική συμμετοχή η Μαίρη Βιδάλη.

Κυριακή, 24 Ιουλίου: Μουσικοθεατρική παράσταση που χωρίζεται σε δύο μέρη και φέρει τίτλο «The Opposite of blood» και «Retention». Μια χορογραφία των Kasper Ravnhøj και Rasmus Blad Björkvad. Η παράσταση υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Τέχνης της Δανίας.

Δευτέρα, 25 Ιουλίου: Διεξαγωγή Διαβαλκανικού Συνεδρίου Αρχαίου Δράματος που οργανώνει η Περιφέρεια Αττικής. Ένας νέος διεθνής καλλιτεχνικός θεσμός, όπου υμνείται το Αρχαίο Δράμα ως διαχρονική πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, εκφράζοντας παράλληλα την εξωστρέφεια, την προβολή και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδος.

Τρίτη, 26 Ιουλίου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Ικέτιδες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία και παραγωγή Δήμου Αβδελιώδη.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου: Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Ξεριζωμός», εμπνευσμένη από τη Μικρασιατική καταστροφή. Τη σκηνοθεσία – χορογραφία υπογράφει η καταξιωμένη Χορογράφος των τελετών της Ολυμπιακής φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Άρτεμις Ιγναντίου και την πρωτότυπη μουσική σύνθεση ο πολυβραβευμένος συνθέτης Μιράν Τσαλικιάν. Τραγουδάει η Μαριαλένα Ροζάκη.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου: Θεατρική παιδική παράσταση με τίτλο «Το προσφυγάκι», της Αιμιλίας Υψηλάντη. Τα τραγούδια της παράστασης έχει γράψει ο Παντελής Θαλασσινός.

Σάββατο, 30 Ιουλίου: Παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο γύρος του Κόσμου σε 80 μέρες», του Γιάννη Παπαθανασίου. Ερμηνεύουν: Ναταλία Δραγούμη, Μέμος Μπεγνής, Γιώργος Αντωνόπουλος, Δανάη Μιχοπούλου, Βάγγέλης Καλλίτσογλου.

Δευτέρα, 1η Αυγούστου: Θεατρική παράσταση με τίτλο «Το αίνιγμα του Χαμένου Θεού», σε σκηνοθεσία Χριστόφορου Χριστοφή και μουσική Νίκου Ξανθούλη. Μια παράσταση για όλους με ισότιμη συμμετοχή όλων Υποστήριξη όλων των ΑΜΕΑ.

Τετάρτη, 3 Αυγούστου: Θεατρική Παράσταση με τίτλο «Μήδεια» του Μποστ, από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

Πέμπτη, 4 Αυγούστου: Θεατρική Παράσταση με τίτλο «Μήδεια» του Μποστ, από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ/ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ - ΜΗΝΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου: Μουσικoχορευτική παράσταση με τίτλο «Μικρά Ασία – Τόπος Ελληνικός». Ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Καταστροφή της Μ. Ασίας, της Ανατολικής Θράκης και τον Ξεριζωμό του Ελληνισμού της Ανατολής από το Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμανδρίτη Ειρηναίου Νάκου.

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Μάριο Φραγκούλη και την Deborah Mayers.

Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Ματθαίο και τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη. Ένα μουσικό συναπάντημα από παραδοσιακό τραγούδι των Ελλήνων του Πόντου και το πολυφωνικό τραγούδι της Ηπείρου.

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Βάρα Νταγερέ». Μια μουσική παράσταση με τα ωραιότερα κλασσικά λαϊκά τραγούδια μεγάλων δημιουργών κι αναφορές στην παράδοση και το ρεμπέτικο. Ερμηνεύουν ο Μπάμπης Βελισσάριος, ο Δημήτρης Ρέππας και (φιλική συμμετοχή) η Στέλλα Καρύδα.

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου: Μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Ή εμένα ή την άλλη» με τη Λένα Αλκαίου και τη Σοφία Βόσσου.

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Σμυρνέϊκο Μινόρε» με τη μοναδική Γλυκερία. Συμμετέχει η Μαριώ, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, καθώς και ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης.

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τη Μαρίνα Σάττι.

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Ταξίδι στο χρόνο» με την Τερέζα και το Γιώργο Κατσαρό.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης-Ωδή στους συνθέτες και στιχουργούς που έντυσαν τις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με τους ήχους του», με την Τίνα Τράκου και το μαέστρο Νίκο Στρατηγό,.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία – Αφιέρωμα στο σπουδαίο Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον «Ερμηνευτή της Ρωμιοσύνης» που φέτος εορτάζονται τα 100 έτη από τη γέννησή του. Ερμηνεύει ο Γιώργος Μπιθικώτσης. Αφηγήτρια η Άννα Μπιθικώτση.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Εκεί που η πέτρα μαύρισε ανθίσαν μενεξέδες», με το Γεράσιμο Ανδρεάτο, το Μάκη Ψαραδέλλη, τη Σταυρούλα Εσαμπαλίδη και την Ελένη Καρακάση.

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και το Γιώργο Περρή.

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία -Αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη με την Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης. Ερμηνεύει ο Βασίλης Λέκκας, ο Άγγελος Θεοδωράκης και η Ρίτα Αντωνοπούλου.

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Γιάννη Βαρδή, το Γιώργο Λιανό και τη Μαρία Καρλάκη.

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τον Άκη Δείξιμο και τον Κώστα Δόξα.

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Όταν ο Μίμης μαγεύει …». Ένα αφιέρωμα στο σπουδαίο Μίμη Πλέσσα.

Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τη Ζωή Τηγανούρια.

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό, το Γεράσιμο Ανδρεάτο, τη Βιολέτα Ίκαρη, την Ιουλία Καραπατάκη κ.α..

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Ταξίδι στο Χρόνο», μια αναδρομή από τον ελληνικό κινηματογράφο και το ρεμπέτικο μέσα σε αυτόν. Ερμηνεύουν η Μαριαλένα Ροζάκη και ο Άρης Πλασκοβίτης.

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Με πινέλα και Χρώματα μόνο», με τη σοπράνο Τζίνα Φωτεινοπούλου και τον ηθοποιό – ερμηνευτή Παναγιώτη Πετράκη. Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Φωκάς Ευαγγελινός.

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Σταύρο Σαλαμπασόπουλο και την Αρτέμιδα Ματαφιά.

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με τους Locomondo.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το νεανικό συγκρότημα Andronikos and the Band και στη συνέχεια με τους Peppers Beatles Tribute Band. Μία βραδιά γεμάτη rock αναμνήσεις αλλά και έντεχνο τραγούδι.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου: Μουσική συναυλία με το Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη.

Σάββατο, 1η Οκτωβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «Αγάπης Λόγια», με τη σολίστ Μάρα Θρασυβουλίδου, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Νιάρχου. Ένα μελωδικό ταξίδι με υπέροχα ακούσματα από την ελληνική οπερέτα και αγαπημένα τραγούδια των Αττίκ, Μιχάλη Σουγιούλ και Κώστα Γιαννίδη. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Κυριακή, 2 Οκτωβρίου: Μουσική συναυλία με τίτλο «FolkieRockie. Από τη rock στην παράδοση», με το συγκρότημα Karmica και το Γιώργο Παντερή. Guest ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Εισιτήρια: Με ελεύθερη είσοδο
Προπώληση: https://www.ticketservices.gr/event/perifereia-attikis-festival-theatrou-2022/?lang=el


Φωτογραφίες