Κατράκειο 2022

Σχετικά

Μεγάλα ονόματα της μουσικής και του θεάτρου «απογειώνουν» και φέτος το Κατράκειο όπως μας ενημερώνει στη σελίδα του στο facebook ο Δήμαρχος Νίκαιας – Άγιου Ιώαννη Ρέντη : “Στο Δήμο μας, ο Ιούνης σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας παρατεταμένης γιορτής με λήξη τον Οκτώβριο!
Στο «Κατράκειο», στολίδι της πόλης και αγαπημένος προορισμός χιλιάδων ανθρώπων από όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής, «ανάβουν» αυτό τον μήνα οι προβολείς για να φωτίσουν συναυλιακές και θεατρικές παραστάσεις με υψηλό καλλιτεχνικό πρόσημο και ελκυστικό ψυχαγωγικό χαρακτήρα.
Ήδη, όλα είναι έτοιμα στο «Κατράκειο» για το κοινό και τους καλλιτέχνες. Οι παρεμβάσεις που έγιναν τους τελευταίους πέντε μήνες πολλές και ουσιαστικές.
Στέκομαι στην σημαντικότερη:
Αντικαταστάθηκαν 5.500 καθίσματα! Είχε να συμβεί αυτό πάρα πολλά χρόνια! Τα καθίσματα είναι ανθεκτικά, αναπαυτικά, καλαίσθητα και το καθένα με την αρίθμηση του.
Σε ό,τι αφορά τις παραστάσεις που μέχρι και σήμερα είναι προγραμματισμένες για το «Κατράκειο» μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι περιέχουν μεγάλα ονόματα της μουσικής και σημαντικά θεατρικά σχήματα με καταξιωμένους ηθοποιούς.
Το πρόγραμμα του Ιουνίου που ξεκινάει την επόμενη Κυριακή, μπορείτε να το δείτε στην παρακάτω αφίσα και σε ό,τι αφορά τις παραστάσεις, Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου θα τις πληροφορηθείτε σε επόμενες αναρτήσεις.
Ακολουθεί το πρόγραμμα του Ιουνίου 2022


Φωτογραφίες