Ελάτε στην μεγάλη κοινότητα της Θεατρομάνια Εγγραφή     Σύνδεση

ΙστορικόΣτρατηγού Μακρυγιάννη Απομνημονεύματα

από 29/04 έως 28/05
Βαφείο - Λάκης Καραλής
Διάρκεια: 65' (χωρίς διάλειμμα)
Ημέρες: Κυριακή

Στο πλαίσιο των Συναντήσεων με προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, της επιστήμης και της πολιτικής με αφορμή τα Απομνημονεύματα του Στρατηγού Μακρυγιάννη, την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 υποδεχόμαστε στο θέατρο Βαφείο τον μοναδικό Ηλία Λογοθέτη, ο ...

Περισσότερα

Αϊτή

Διάρκεια: 60'
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Με κύριο και αποκλειστικό εργαλείο την ερώτηση, η Ιστορία του νεοελληνικού κράτους γίνεται πεδίο προβληματισμού, έρευνας και παιχνιδιού, αλλά και σημείο αντίστιξης με το ανιστορικό και επίπεδο παρόν.

Περισσότερα

Joan of mArc

από 16/01
Φούρνος
Διάρκεια: 80’
Ημέρες: Δευτέρα, Τρίτη

Η ιστορία της Ζαν ντ' Αρκ είναι γνωστή σχεδόν σε όλους μας. Η θεατρική ομάδα Splish-Splash pantomime+more ωστόσο, την μεταφέρει στην σκηνή του θεάτρου Φούρνος με έναν πρωτότυπο και σατιρικό τρόπο, υπό τον τίτλο ''Joan of mArc''.

Περισσότερα

Πόλεμος τοπίων

Διάρκεια: 80’
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Μουσική παράσταση βασισμένη στο βιβλίο του Ηλία Πούλου Τασκένδη / Εξόριστες μνήμες και στο αφήγημα του Δημήτρη Αλεξάκη Πόλεμος Τοπίων, σε σκηνοθεσία της Irène Bonnaud.

Περισσότερα
Διαγωνισμός

Ελευθέριος Βενιζέλος

Διάρκεια: 100’ (με διάλειμμα)
Ημέρες: Σάββατο, Κυριακή

Η παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου συνεχίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο.

Περισσότερα